Att ta kväll.

 
 

glöggmys 001

glöggmys 002

glöggmys 003

 

Vilken dag det har varit, hörrni. Eftersom jag vaknade oförskämt tidigt för att vara söndag har jag hunnit med så mycket. Som att fotografera finaste syskonparet, uppleva skyltsöndag i stan, gå på ett folkfullt IKEA och se första avsnittet på julkalendern.

 

Och nu, nu ligger jag i soffan. Mängden glögg jag intagit den senaste timmen gör mig alldeles varm och mjuk och det är till och med för varmt för att ha raggsockorna på. Så jag öppnar dörren till balkongen och låter doften av granris och kylig decemberluft utanför fylla lungorna.

 

Och annars?

 

Annars planerar jag för en fullspäckad vecka och funderar på om det är för sent att ställa sig och baka mjuk pepparkaka såhär dags. Jo, jag tror nog det. Glöggen har gjort mig alldeles för mjuk i lederna för att jag ska orka göra någonting annat ikväll än att ligga i soffan bland fårskinn och kuddar. Så jag ligger kvar, skriver klart planeringen och tänker att jag haft den finaste starten på advent. Hoppas du också haft det.

 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Att ta kväll.

  1. Välkommen till Elsa!Jag är endaste en läsare som förundras över alla fina texter och vackra bilder.. Kommer helt klart sälla dej till den lilla skaran av bloggar jag följer.Trevlig kväll!

    1. Så väldigt kul att höra! Jag känner mig otroligt välkommen hit, speciellt när det finns så fina läsare som er 🙂 Hoppas du får en fin start på veckan!

  2. Vad roligt Med ny fin blogg här hos Elsa. Så vackra bilder. Ska bli roligt att följa dig . Kram från mig I Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg