Att ha decembertisdag.

 
 

outfit 002a

 

3:e december. Ja, så står det i almanackan men vädret utanför fönstret känns snarare om en tidig vårdag i mars. Och även fast jag gillar det milda vädret som gör att man fortfarande kan gå ute i tunna jackor utan att frysa halvt ihjäl i så längtar jag efter den. Rimfrosten. Den som förvandlar hela landskapet till en Walt Disney saga och gör landskapet både vackrare och mer fotovänligt.

 

outfit 002c

 

outfit 002b

 

outfit 002e

 

Men i väntan på rimfrost så passar jag på att ta långa promenader på lunchrasten och planerar morgondagens glöggkväll.

Jag menar, finns det något mysigare? Planerandet. Oftast är det halva nöjet. Och att veta att man omges med människor som är lika mycket julfantaster som en själv är helt fantastiskt. För när man får mail efter mail om vad som ska bakas, serveras, fixas med och en frågan om att göra ett julquiz, är det för mycket?, ja då vet i alla fall jag att jag är i gott sällskap.

 

outfit 002d

 

Skinnjacka – Köpt i London. Fuskpälskrage – H&M. Skjorta – H&M. Svarta jeans – DrDenim. Boots – DinSko.

 

Och ikväll?

 

Ikväll ska jag få träffa bästa Emil. Tillsammans ska vi gå på en intressant informationsträff med ett gäng andra inspirerande människor. Och där ska vi sitta och se viktiga ut med penna och block medan vi dricker kaffe ur pappmuggar och planerar framtiden.

 

Jag kunde absolut tänka mig en sämre tisdag.

 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg