Att äntligen ha fredag och en helg att se fram emot.

 
 

nyårsklänning 001

 

Klänning – Nelly.

 

Och nej, idag är jag inte lika fredagsfin som på bilden ovan utan sportar en mer casual friday-outfit i form av baggy jeans och stickad tröja. Perfekta kläder för 2 timmars bilåkande med Musikhjälpen strömmande ur radion och en påse lussekatter nära till hands.

 
 
 
 
 

Så blev det fredag, igen.

 

Den som bringar helg och ledighet och ett pirr i magen blandat med förväntan och lugn över lediga dagar. Dagar som på något sätt alltid tycks gå för fort men som oftast innehåller något väldigt värdefullt.

 

Fredag-lördag-söndag denna vecka ska jag spendera hemma hos familj, släkt och vänner – 2 timmars bilresa bort men ändå på behagligt spendera-helgen-avstånd. Och mamma kommer ha fyllt upp kylskåpet till bristningsgränsen med mat jag gillar och gästrummet kommer vara redo och brasan tänd. Och hela huset kommer dofta svagt av kaffe, tända ljus och mammas hudlotion som jag tycker så mycket om och som påminner om sommar och semesterfirande.

 

Och igår, igår ringde mamma och påminde att jag minsann inte får snoka runt eller titta i några garderober under helgen. För där i kunde det finnas hemligheter inför jul. Överraskningar. Det är vi bra på i min familj och det är bland det bästa jag vet. För de visar på så mycket kärlek.

 

Ja.

 

Hem. Till Skaraborgs slätter och sprakande brasa och en familj som säger välkommen. Varje gång.

 

Fredag, alltså. Det är tamigtusan veckans bästa dag.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg