Att ladda inför release och presentera en vinnare.

 
 

outfit 004a

 

Jeans – DrDenim. Tröja – H&M. Boots – DinSko.

 
 

Vissa dagar är det liksom svårt att föreställa sig att världen kan bli gråare. 50 shades of grey. Det stämmer ganska bra in på denna måndag med duggregn från en grå himmel, grå asfalt och nakna träd som sträcker sig som spöklika silhuetter mot himlen. Och jag tänker att dagar som dessa är jag ganska tacksam över att ha ett arbete inomhus. I ett kontor med kaffemaskinen på lagom promenadavstånd och med fina kollegor som berättar om galna skidresor och konserter och som får mig att ligga dubbelvikt av skratt.

 

outfit 004d

 

outfit 004c

 

outfit 004b

 

Ringar och armband köpta på diverse marknader.

 
 

Något annat som lyser upp måndagen är det jag har framför mig efter 9 timmar på kontoret. Ikväll vankas det nämligen ny release på gymmet där jag arbetar och temat för ikväll är ”Året 2013”. Vilket innebär att jag får ägna 60 minuter av måndagen åt årets mest spelade låtar, pumpande muskler och svett tillsammans med den finaste av träningskollegor.

 

Och när endorfinerna har lagt sig ska vi hem till mig för att fira minijulafton med skinksmörgåsar, julmusik och klappar.

 

Så.
 
Där har ni det som lyser upp min måndag och jag hoppas kunna lysa upp någon annans genom att meddela vinnaren i tävlingen med AgnesAmelia .

 

Och vinnaren blev Tatjanis.

 
 

Grattis! Du har fått mail.

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Att ladda inför release och presentera en vinnare.

  1. Ha! Jag vann! Vilken tur o så har jag inte sett det förrän nu, inte klokt ju! Tusen tack för tävling o vinst o inspiration 🙂
    God fortsättning!
    Stooooor kram/Tatjanis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg