Spirit bird.

 
 

flora 001

 

flora 005

 

Vad härligt det är med långhelg, hörrni!

 

Ii morse vaknade jag tidigt för att vara en ledig dag. Så jag åt långfrukost och promenerade sedan ner i duggregn mot stan och gymmet som nu och ca två veckor framåt kommer vara överfullt. Men en lördag förmiddag, ja då har man lyxen att nästan vara ensam där och det är då träningen är som härligast.

 

flora 002

 

flora 004

 

flora 003

 

Och hemma, hemma har jag plockat ner julsakerna och börjat ta in våren. Det är tidigt, jag vet. Men jag har en sådan enorm längtan nu efter ljuset, så jag tar till alla medel jag kan för att hjälpa solstrålarna på traven och pyntar med vitt, aprikos och ljusa toner hemma. Blommorna köpte jag igår och placerade i den underbara vasen jag fick av min syster i julklapp. Trots att jag fick så ofantligt mycket fint och har svårt att välja ut den bästa julklappen tror jag ändå att denna kammar hem förstaplatsen. För jag har letat med ljus och lykta efter en liknande vas och hade gett upp hoppet när jag rev sönder presentpappret och skymtade glaset under lager av silkespapper. Materiell lycka, på riktigt.

 

De vita blommorna i vasen kan jag förresten varmt rekommendera, de heter Ginst och doftar skolavslutning.

 
 

Vas – Mio
DoftljusCasalo
Brickbord – Auktionsfynd
Kudde med slända – Hemtex

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Spirit bird.

  1. jag vet precis vad du menar. Nu vill man stå med ansiktet mot solen och tänka ”tänk att solen kan värma på det här sättet”. man vill ha latte i solen, vitsippor på gården och ursnygga vårskor och vårkappor!
    men du berätta, var bor du? vilken stad? har läst igenom din blogg men hittade det inte.

    kram på dig

    1. Åh, vårens första uteserveringskaffe! Den känslan slår allt 🙂
      Bor på västkusten, närmare bestämt i Uddevalla. Kramar

  2. Jag var ledig igår och passade på att gå till gymmet tidigt. Skönt att slippa allt folk, dock lyckades jag stuka min fot på passet, mindre skoj :/ Men det läker nog snart!

    1. Ja, det är nästan hysteriskt mycket folk nu annars, så man får passa på att gå dit tidigt de dagar man kan. Usch då, lät inte alls roligt med en stukad fot, hoppas den läker fortare än kvickt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg