There’s a way to get your dreams without falling a sleep.

 

downtown 001

 

downtown 008

 

downtown 004

 

Tog en sväng på stan förut. Precis när skymningen slagit in och ljuset är sådär magiskt, på gränsen mellan dag och kväll och ger ifrån sig det silveraktiga sken som det bara kan göra vintertid. Tog en sista-minuten titt i butikerna innan de slog igen för dagen och såg till min förtjusning att mina två favoritbutiker hade världens mellandagsrea. Och det fladdrade till i magen när fingrarna drog igenom rader av mjuka tyger prydda med snygga mönster, skärningar eller paljetter. Men tyvärr var det inget just idag som var tillräckligt snyggt för att följa med hem, trots 50% och en längtan efter nytt.

 

downtown 002

 

downtown 006

 

downtown 003

 

downtown 005

 

downtown 007

 

Istället shoppade jag lite nytt till hemmet inne på Hemtex (det är alltid mycket lättare att köpa saker till lägenheten än till sig själv) och passade även på att handla en ny almanacka inför det nya året. En almanacka som ska fyllas med roliga påhitt och viktiga saker. Och redan ikväll står det inplanerat ett möte på stan. Tillsammans med en vän och ett glas i handen och prat om vad som hänt senast. Så det är bäst att jag sätter fart och får ordning på barret och lyckas slänga på mig något anständigt innan jag ska iväg.

 

Hoppas du får en härlig lördagskväll!

 

Jacka – Rea-fynd från BikBok
Jeans – DrDenim
BlusObject Clothes

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “There’s a way to get your dreams without falling a sleep.

  1. Jag älskar också Soul! Av nån märklig anledning har jag gjort några av mina bästa fynd just där…i farten…på väg till lunch på pappas jobb eller springandes ner till bussen 🙂

    Håller med om att det är så mkt lättare att hitta saker till hemmet. Tycker alltid att det slutar med att kassarna innehåller bebiskläder eller inredning numera. Men det är skoj så det är ingen fara.

    Allt gott!

    1. Ja, oftast är det lättare att hitta något när man inte planerar det utan bara kikar in en snabbis. Är däremot siktet inställt på shopping brukar jag sällan hitta något (om det inte gäller prydnadskuddar för då tycks jag minsann alltid hitta något som passar). Konstigt nog 😉
      Men att handla inredning eller i ditt fall bebiskläder kan vara nog så kul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg