Life got in the way.

 
 

hallen 002

 

Och så var man tillbaka. Tillbaka till kontorstid, automatkaffe och tidiga mornar. Men också tillbaka till saknade kollegor, kreativitet och rutiner. Det blir nog bra att komma tillbaka till verkligheten denna gången, också. Men efter 9 timmar stillasittande vid en dator kände jag att jag behövde komma ut en sväng. Så jag tog på mig mitt regnställ, i den knalligaste orange ni kan tänka er och sportade sedan som kan klassas som världens fulaste mössa. Ni vet, en sådandär som säljs i sportaffärer med hål baktill för att kunna sticka ut håret. Mycket praktisk förvisso, men aningens osnygg att faktiskt ha på huvudet. Så jag tackade att det var mörkt ute, drog på mig denna tajta (sak som får mitt huvud att se lika stort ut som ett äpple) och så gick jag ut.

 

hallen 004

 

hallen 003

 

Ja, det blev ju inte världens längsta promenad eftersom ihållande spöregn och snålblåst inte är skönaste vädret att promenera i, direkt. Men 30 minuter senare kände jag mig mer vid liv än jag gjorde innan och efter promenaden var det dags att värma frusna lår bland filtarna i soffan.

 

Och nu?

 

Nu ska jag tända favoritljusen och äta lax med oansenliga mängder pepparrotscrème och se minst två avsnitt av favoritserien. Hoppas du haft en fin start på veckan.

 
 

Lampa & Träskål – Loppisfynd
LjushållareSerax Maison d’être
Tavla – Gåva från min syster (köpt i Thailand)

 
 

 signatur
 
 

3 kommentarer till “Life got in the way.

    1. Jag arbetar som grafiker. Sedan extrajobbar jag även som instruktör på ett gym och läser just nu även en distanskurs på högskola 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg