Att ha druckit finkaffe på en onsdag.

 
 

mintkladdkaka 001

 

mintkladdkaka 008

 

Igår eftermiddag var jag ju på finfika, minsann. Tillsammans med en saknad vän och eftersom det både hade hunnit vara jul och nyår sedan sist vi sågs hade vi en del att ta ikapp, så att säga.

 

mintkladdkaka 004

 

Så vi beställde in italienskt kaffe och godaste bakverket. Kladdkaka med krämig glasyr av after eight och vispad grädde. Alltså, dör. Det var så gott att jag liksom helst ville äta upp innehållet från båda tallrikarna och sedan sitta tillbakalutad i de mjuka fåtöljerna resten av kvällen. Men ja, jag fick ju uppföra mig lite, jag hade ju faktiskt sällskap.

 

mintkladdkaka 003

 

mintkladdkaka 002

 

mintkladdkaka 006

 

mintkladdkaka 005

 

Och inte vilket sällskap som helst, nej utan bästa sällskapet som får en att ligga dubbelvikt av skratt över historier om konstiga meddelande på facebook och som får en att drömma om resor och sommar. Och så fick jag titta på de senaste byggprojekten och tänkte att jag nog borde anlitat honom till att bygga mitt senaste balkongprojekt, istället.

 

Så,

 

vi avverkade timmar där i fåtöljerna, diskuterade allt som hänt sen sist och pratade om saker vi vill göra det kommande året och så hämtade vi påtår på godaste kaffet och konstaterade att alla onsdagar borde vara som denna.

 

signatur

 
 

1 kommentar till “Att ha druckit finkaffe på en onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg