TGIF.

 
 

marmor

 

Så var det fredag igen, minsann. Och det spelar liksom ingen roll vad man har för planer inför kvällen för oavsett om det vankas tacos och film, om man har en galamiddag framför sig eller en after work inbokad med saknade vänner vet man att kvällen kommer bli bra.

 

För det är fredag och vi har två dagar framför oss av ledighet och en härlig känsla i hela kroppen. För även om veckor och rutiner är skönt går det liksom inte upp mot helgen. Ledig tid att disponera precis så som man önskar och ikväll åker jag först till Göteborg och imorgon bär det av mot Skaraborg och saknade familjemedlemmar.  Jo, det blir en del åkande, men när en helg endast består av två dagar och man har ungefär 20 personer att träffa, ja då blir det lite farande, så att säga. Men trots en himla massa flängande så vet jag att helgen kommer bli bra, för jag får göra det jag tycker om, tillsammans med de jag älskar.

 
 

signatur

 
 

Förresten, jag är så himla glad över alla er som tittar in hit dagligen. Så himla roligt att ni blivit så många! Kan ni inte skriva några rader om vad ni ska göra i helgen? Så har jag lite trevlig läsning framför mig under tågresorna. Tack och bock!

 
 

22 kommentarer till “TGIF.

  1. Hej – följer med nöje din blogg även på din nya portal, grattis till det förresten. Fredagskänslan har infunnit sig, då jag alldeles nyss faktiskt förstod att det är – tada: fredag! Korta veckor är bara bäst 🙂 Helgen innefattar zumba, familjetid och strategiskt börja jobba på målen som ska uppfyllas år 2014. Dessutom avsluta ett 1000-bitars pussel i fifty shades of BROWN tillsammans med ett glas rött eller en kopp te. God fortsättning. Kram Lina

    1. Vad roligt att du följer med mig även hit Lina 🙂 Vilken härlig helg du verkar ha, spännande med de nya målen inför 2014! Och vad underbart med ett 1000-bitars pussel! Brukade alltid lägga sådana pussel varje sommar när jag var mindre. Hoppas ni lyckas avsluta det 🙂 Kram

  2. Inatt somnade jag med ett leende på läpparna, försökte komma på mer konkret varför jag var så nöjd och harmonisk, men det gick inte. var nog en blandning av det mesta. tron på att allt kommer att lösa sig, att jag har mina fina vänner nära hjärtat, min fina mamma som hjälper mig med såväl praktiska problem som känslor, våren som kommer om bara någon månad och att det är en helg att se fram emot. Ikväll ska jag hämta hem min älskade lillebror, var inte så längesen vi sågs egentligen, men saknar honom här hemma. Ska äta gott och ha en riktigt mysig fredag. Imorgon ska jag träffa en kompis jag inte träffat på en mindre evighet. dricka ett glas vin och catcha up. Hoppas att både du och jag får somna med gott mod och humör ikväll igen!

    1. Men åh så underbart att läsa! Det måste ju ändå vara den bästa känslan; harmoni. Hoppas du har en riktigt härlig helg tillsammans med din lillebror, vänner och ett glas vin 🙂

  3. Härligt med en tur till gbg och till släkten!
    Jag ska göra något liknande fast åka tvärt om – till Uddevalla och fira syster och gå på husvisningar. Vi letar hus för fullt och då gäller det att klämma in så många visningar man bara kan när man väl är på plats 🙂

    Ha en fin helg!

    1. Då byter vi stad över helgen då 🙂 Hoppas det gick bra på husvisningen, så spännande att leta nytt (även fast det kan vara tidskrävande att hitta det rätta)! Kram på dig

  4. Kul när jag såg att någon från min stad började blogga på Elsas! Vilket gym är du instruktör på? Jag håller pass på F&S 🙂 Min sambo har en av sina få lediga helger, så vi ska mysa i soffan, gå på bio och ha Super Mario-maraton. Lite träning ska jag klämma in också!
    Kram

    1. Nämen, så roligt med en person från staden som läser bloggen 🙂 Jag är instruktör på Motionshuset, vad för pass instruerar du på F&S?
      Låter som en väldigt härlig helg du beskriver, jag är själv väldigt sugen på bio och den nya filmen Wolfs on Wall Street 🙂 Kramar

  5. Här har det också setts fram emot helgen. Men klockan 14 idag konstaterades att det är för mycket kvar att göra på jobbet, det kommer inte hinnas klart innan deadline. Så det är bara att ta en sväng till kontoret i morgon med 😉 Men har lovat familjen att det även ska hinnas med lite skridskoåkning ihelgen så hur mycket jobb som än måste göras så ska det bli lite skridskor i helgen 🙂

    Kram och trevlig helg!

    1. Åh, jag vet känslan. Men hoppas hoppas du inte behövde sitta länge på kontoret idag utan hann med lite skridskoåkning också, det är ju så himla trevligt 🙂 Kram på dig!

  6. klart vi tittar in, din blogg är jättefin! idag blir det god mat framför på spåret, följt av godis och ostkrokar. imorgon finfrukost på café, frisörbesök (ska testa emmas frisör böddi), restaurangbesök, brunch och husvisning. ja helt crazybusy helg!
    ha en underbar helg!

    1. Oj oj oj, det var ingen dålig helg du har inplanerad! Crazybusy är nog rätt ord men samtidigt så låter det alldeles, alldeles underbart 🙂 Kram!

  7. Jag tänkte också besöka Göteborg i helgen. Jag och min sambo ska besöka saknade vänner, strosa på stan, äta god mat och dricka drinkar. Det blir nog en fin helg tror jag.

    Hoppas du också får en bra helg!

    1. Åh så härligt att besöka sin gamla hemstad! Det är väldans skönt att bara komma bort en helg ibland och göra precis det man tycker om 🙂 Hoppas ni har det himla bra i götet!

    1. Tack snälla! Marmorplattan är en spillbit från kakelbutiken i stan (en stor klinkersbit 30×20 cm som blivit över och som jag fick från butiken).

  8. Hej! Det mest ofattbara hände i förrgår då Annexet ett galleri i Sölvesborg (Blekinge) hörde av sig till mig. De berättade att de fått ett återbud och hade sett min fbsida; nu undrade de om jag vill ställa ut hela april månad. Jag tackade såklart ja!

    Var där igår och planerade och ägaren föredrog att jag målade runt 30tavlor, fler än vad jag gjort någonsin så det blir en utmaning. Jag har fått världens chans att etablera mig och även om jag inte målat mer än 1,5år och inte gått någon bildkurs sen gymnasiet, ska jag ta tillvara på denna chans och göra mitt bästa. Sen får det bära eller brista. Så i helgen, ja då ska jag måla.

    Ha en fin helg!
    Kram

    1. Ååh så himla, himla roligt! Det är du verkligen värd och dina tavlor är HELT fantastisa 🙂 Kör hårt med målandet och även om det är en utmaning med så pass många tavlor på kort tid är jag övertygad om att du fixar det med bravur. Stor kram!

  9. Jag väntar min första bebis, hade bf igår så den här helgen ska jag bara ta det lugnt, försöka få lite sömn och kolhydratsladda inför förlossningen. Min mest älskade är ledig lör-sön och för ett nervöst blivande mammahjärta så är det underbart att få ha honom hemma. Får se om jag vågar mig iväg på bio. Tror jag har en envis bebis som väntar tills nästa vecka med att komma ut, men vore lite jobbigt om vattnet gick mitt under filmen :/

    Trevlig helg!

    1. Så otroligt spännande! Vad skönt att du har din älskade hemma i helgen, annars kan jag verkligen förstå nervositeten. Hoppas att bebis tittar ut snart, men att vattnet inte beslutade sig för att gå om du var på bio 🙂 Ha en riktigt fin helg!

    1. Det kan vara det absolut bästa med en ledig dag; långpromenad och kaffe 🙂 Hoppas du energiboostar riktigt nu i helgen 🙂 Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg