Att ha fredag, igen.

 
 

helgkänslan 003

 

Veckorna går så snabbt, alltså.

 

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag har passerat och vi befinner oss just nu på veckans bästa dag. Dagen som lovar så mycket och bjuder in till den där pirrande känslan i magen som kan liknas vid nyförälskelse samtidigt som att kroppen känns lite tyngre för att vi slappnar av, på riktigt.

 

helgkänslan 001

 

helgkänslan 002

 

Det är några timmar kvar tills jag får stämpla ut, sladda förbi blomsteraffären och köpa fredagsblommor, stoppa kylen med god mat och fylla lägenheten med människor jag tycker om.

 

Ikväll? Ikväll ska jag njuta av sushi, fint sällskap och ett glas vin där tingeltanglet runt mina händer klirrar mot glaset och bidrar till känslan av fredagskväll. Sedan ska vi sjunka djupt ner i soffan och prata om vad som hänt i veckan medan ögonen vandrar mellan filmen på tv:n och snölandskapet utanför. Fredag, alltså. Bästa veckodagen.

 
 

Tröja – Chillnorway
Clutch – Gammal
Tavlor – Egna fotografier
Vas – Mio

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Att ha fredag, igen.

    1. Nämen vad glad jag blir! Tusen tack 🙂 Försöker visa lite bilder från lägenheten titt som tätt så håll utkik så kommer det snart komma fler (underkategorin ”Hemmet” finner du också fler bilder från lägenheten). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg