Fredagsnöje.

 
 

plantering 001

 

Och så var det äntligen helg. Dagarna då min puls saktar ner samtidigt som om magen är full utav pirr. Ni vet, den sortens pirr som enbart en obokat helg och oändliga möjligheter kan föra med sig. Och i mitt huvud snurrar tankar om nya lägenhetsprojekt och jag sitter och skissar på ett papper samtidigt som jag surfar runt på diverse webshoppar och tänker åh och kopierar in föremålet till min moodboard.

 

plantering 002

 

Efter jobbet idag sladdade jag in på blomsterbutiken och fick med mig veckans ranson av fredagsblommor och annat fint hem. Och med ett glas rött i handen ska jag nu sätta mig ute på balkongen (inglasad – annars hade jag väl frusit ihjäl) och tända ljus och plantera lökar i slitna krukor.

 

Jag hade egentligen tänkt att gå ut ikväll. Fira in helgen, liksom. Men vädret här på västkusten är nått så förbenat ruskigt. Det regnar och blåser så att rutorna till balkongen skallrar och den lilla korta bit jag gick från bilen och in till lägenheten gjorde mig alldeles dyblöt.

 

plantering 003

 

Så,

 

jag stannar inne ikväll. Med ett glas rött, jordiga fingrar och papper fulla utav skisser med blyerts. Att ägna en fredagskväll åt ovanstående är kanske inte det vanligaste bland andra 25:åringar. Men det är precis det jag gillar.

 
 

Ha nu en riktigt fin fredagskväll allesammans och så hoppas vi på solsken imorgon. Okej? Okej.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Fredagsnöje.

  1. Jag kan meddela att det finns en 28-åring lite längre ner på västkusten som tycker om precis samma saker. Vi verkar ha en liten tant-gen i oss ändå. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg