Lost in the haze.

 
 

oliv 001

 

Måndag morgon och idag känns det i kroppen att helgen innehållit för lite sömn. För lite sömn men samtidigt så mycket annat som fyllt mig med energi och som gjorde att jag låg vaken minst en timme igår kväll innan jag somnade med huvudet fullt av intryck.

 

oliv 002

 

Och idag vaknade jag med kuddmärken i hela ansiktet och utanför ligger dimman tät och blandas med små små regndroppar och SMHI talar om regn ända fram till fredag. Men det gör inte så mycket. För på lördag utlovas sol och då fyller jag 25 och är det någon dag i veckan som jag önskar sol så är det just på födelsedagen. Förra året snöade det och att fylla år i april kan innebära både snöstorm och saftkalas utomhus i solen (och i år satsar jag gärna på det där saftkalaset, faktiskt).

 

oliv 003

 

Men,

 

än är det inte lördag. Utan det står måndag i almanackan och idag väntar timmar på kontoret följt av projekt köksomvandling  hemma i lägenheten och kanske en fika med en favorit. Och nu? Nu är det dags för dagens första kopp kaffe och att ta sig an den där to-do-listan som väntar.

 
 

Glasögon – Björn Borg
Armband – The Jewlery

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg