Att ha födelsedag.

 
 

25 001

 

Och så blev det lördag, och födelsedag och dagen då jag fyller 25.

 

Och jag blir aldrig för gammal för det där; att fylla år. För att ha svårt att somna kvällen innan och på dagen vakna okristligt tidigt med ett pirr i magen som bara en födelsedag kan bära med sig och göra sig redo för en heldag med firande. För fira, ja det måste man. Oavsett om man fyller 10 eller 54 och oavsett om man är ensam eller firar med tusentals människor. Fira kan man alltid göra, på sitt egna sätt, och det blir man aldrig för gammal för.

 

Så, idag efter ja-må-hon-leva på sängen och frukost i världsklass ska jag bara fortsätta göra sådant jag tycker om, med människor jag tycker om. För jag har födelsedag, och då får man göra precis det man känner för.

 
 

Och STORT GRATTIS även till världens bästa tvillingsyster som också fyller 25 år idag tillsammans med finaste farmor som blir 75. Att även få fira två älskade på sin egna dag, ja det är lycka om något.

 
 

signatur

 
 

15 kommentarer till “Att ha födelsedag.

  1. Jag sa det ju i förra inlägget men nu säger jag det här också, på rätt plats. GRATTIS och hoppas att dagen blir riktigt bra. /FruVendela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg