Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå.

 
 

millenotti 001

 
 

När jag öppnade goodiebagsen på portalkonferensen höll jag bokstavligen på att ramla av stolen. I en av påsarna låg nämligen ett bäddset. Ett bäddset av Mille Notti från Sleepo och något som jag drömt om väldigt länge, men inte kommit för mig att köpa, trots att bra sömn är bland det viktigaste vi har.

 

Bra sömn hjälper oss mot stress, det bättrar på ämnesomsättningen, gör oss piggare, starkare och snyggare och bra sömn kan få alla världens problem att kännas som bagateller dagen efter. Ja, som utbildad hälsocoach kan jag inte nog poängtera vikten av en ordentlig natts sömn. För mig är sömnen något som är dagsavgörande hur jag mår. Jag måste ha minst 8 timmars bra sömn varje natt. För så fort det går någon/några nätter utan tillräckligt mycket sömn känner jag mig lika dålig som om jag fått en släng av vinterkräksjukan. För lite sömn gör mig illamående och spyfärdig och därför är det av högsta vikt att jag sover bra, att jag sover skönt.

 
 

millenotti 003

 

millenotti 002

 

millenotti 004

 
 

Och i dessa Mille Notti lakan? Herreguuuud så skönt jag sover. Det känns som att vara totalt viktlös där i sängen, som att sväva på moln. Och ja, nu vet jag ju att ett bäddset inte kan göra en viktlös, men det känns så. Och den känslan, att få krypa ner (och framför allt att få vakna) i silkeslena, svala lakan med känslan av att sväva på moln, ja den gör varje kväll, varje natt och varje morgon till ren och skär njutning.

 
 

Pyjamasen ni skymtar på bilderna är också världens skönaste. Kommer från Beachhouse och ni hittar den HÄR.

 
 

… och ja. Jag sover med gosedjur.

 
 

Bäddset – Sleepo.se (HÄR)

 
 

signatur

 
 

3 kommentarer till “Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg