Stay high.

 
 

outfit 024a

 

Vissa dagar rinner liksom bara tiden ur händerna. Som idag. Efter mina nio timmar på kontoret hade jag planerat en lugn stund hemma med kaffedrickande och bokläsande innan styrelsemötet med min bostadsrättsförening.

 

Men,

 

ja,

 

det hanns liksom inte alls med. Nog för att jag är tidsoptimist men att klämma in storstädning, kaffedrickande, tvättande, bloggande och matlagning på 55 minuter är kanske lite för tidsoptimistiskt. Så kaffedrickandet och bloggandet fick jag lägga åt sidan och lade sedan in högsta växeln för att hinna med det andra och det var med rufsigt hår och en lätt andfåddhet som jag sedan trillade in på styrelsemötet prick klockan 19.00.

 
 

outfit 024c

 

outfit 024b

 

outfit 024e

 

outfit 024d

 
 

Och ja, det är vad det är, de där styrelsemötena. Men det är också himlans mysigt. För även om man diskuterar ett husbygge som eventuellt kommer störa utsikten pytte pytte lite i över en timma så älskar jag de där stunderna. Stunderna tillsammans med de andra i bostadsrättsföreningen, stunder av kaffedrickande och bullätande och att knyta nya band med nya människor. Gemenskapen, ja utan den är vi ingenting.

 
 

Och nu? Nu ska jag ändå försöka hinna läsa lite ur den där boken innan jag släcker lampan för dagen. Hoppas du också haft en härlig start på veckan!

 
 

Blus i härligaste färgen – Stylelevel (HÄR)
Jeans – DrDenim
Ballerinas – Forever 21 (köpta i London)
Halsband – H&M
Ringar – H&M samt The Jewelry
Armband – Köpta i Tanzania

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Stay high.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg