What would I do without your smart mouth.

 
 

outfit 029a

 

outfit 029g

 

outfit 029d

 
 

Vilken härlig mitt-i-veckan-dag det blev, hörrni.

 

Istället för jordgubbar o choklad i soffan blev det en långpromenad tillsammans med Tommy och sedan fruktsallad med oansenliga mängder vispad grädde medan vi skissade förslag på appar och pratade snickeri och hantverk.

 

Och luften är så frisk nu. Känner ni också det? Hur man liksom kan ta på syrehalten och hur varenda cell i kroppen väcks till liv efter ett djupt andetag. Den friska luften, den som bara tycks finnas här uppe i Norden och efter några dagar med regn är den så hög och klar att till och med jag kan ut och springa utan astmamedicin och cykelturen till och från jobbet känns som nedförsbacke hela vägen.

 
 

outfit 029b

 

outfit 029e

 

outfit 029f

 

outfit 029c

 
 

Och överallt är det också grönt. Grönt och rosa och lila och gult och det är som om någon gått med en färghink och bara öst ur färg i naturen. Och jag försöker stanna upp så ofta jag bara kan, ta ett djupt andetag och bara titta. Titta och bli lika hänförd varje gång jag öppnar ögonen. I januari trodde man liksom aldrig att det gråa skulle ta slut, men nu är vi här. I en explosion av färger och med frisk luft och med hela sommaren framför oss. Ja, maj månad. Du är tamigtusan den bästa vi har.

 
 

Cardigan – Selected Femme – från SOUL (Finns HÄR)
Linne – H&M (gammalt)
Svarta jeans – Dr. Denim
Sneakers – H&M
Halsband – Soul of Maïa
Ring – Köpt på en marknad i Berlin

 
 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg