Love at first sight.

 
 

mbym 001

 

mbym 005

 

mbym 002

 
 

I eftermiddag fick jag med mig mamma till stans kanske vackraste plats. Jag ville liksom få en bra bild på bästa klänningen. Fina kläder kräver fina miljöer, så är det bara.

 
Nåväl,

 

klänningen.

 

En finklänning i mjukistyg och den är tamigtusan det bästa jag har i garderoben just nu. Den är perfekt för att både klä upp och klä ner och går att kombinera på alla möjliga sätt och jag planerar redan kommande fredagar med jobb jobb och AW’s inbokade i kalendern. Fredagar då jag bär ett par sneakers och slänger på mig en cardigan över klänningen under dagen för att sedan ha klackarna och läppstiftet redo i väskan för kvällen. Ja, kombinationskläder – den bästa garderobsinvesteringen.

 
 

mbym 006

 

mbym 007

 

mbym 004

 

mbym 003

 
 

Och ja, förutom att förälska mig i en klänning så är platsen vi fotade på helt magisk. Gamla ruiner och bryggor vid en vilt porlande å där fiskarna står med vatten upp till midjan och kastar fluga och fångar rengbåge för glatta livet medan fåglarna kvittrar och häggen står i blom. Magiskt. Den vackraste tid är mellan hägg och syrén var det någon som sa. Och det finns inget som stämmer bättre.

 
 

Och nu? Nu ska jag ta på mig förklädet och fixa kvällens middag och sedan blir det mat, vin och tillsammanstid med familjen. Hoppas du har en riktigt fin lördagskväll ♥

 

 
 

Klänning – Mbym (finns HÄR)
Klackar – Gamla Bianco
Ringar och armband – Köpta på marknad och fått i present

 
 

signatur

 
 

5 kommentarer till “Love at first sight.

  1. Jag kan bara instämma med ovan kommentar! Snyggt!
    Jag gillar verkligen din stil, allt från kläder, till sätter du skriver! Du förmedlar med härlig känsla, på ett ärligt, enkelt sätt. Ha en go dag! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg