Fantastic Thuesday.

 
 

outfit 041a

 

outfit 041d

 
 

Ikväll har jag varit iväg på en tidig middag och ett möte på stans vackraste plats. Och medan vi åt fisksoppa visade sig vädret på sin mest dramatiska sida och solen sken medan himlen var tungt asfaltsgrå och kontrasterna gjorde det gröna ännu grönare och utsikten var magisk.

 

Något annat som var magiskt var sällskapet. Alltså jag har sagt det förut men det är värt att sägas igen. Den, utan tvekan, största fördelen med att blogga är alla de fantastiska människorna som man får möjligheten att träffa. Människor som tar mig med storm och människor som jag troligtvis aldrig hade träffat om det inte varit för bloggen.

 
 

outfit 041b

 

outfit 041c

 
 

Och det är en sådan vinst för mig, alla möten med dessa personer. Och det är efter ett möte som detta idag som jag får lust att ordna en kväll för alla er att träffas. Samla er fantastiska människor under en kväll för att vi bara få ska få vara tillsammans, säga hej och knyta nya band. För det finns så härliga människor där ute och vetskapen om att jag får möjlighet att träffa dem via bloggen gör bloggen till det finaste jag har.

 
 

Ja,

 

det har varit en fantastisk tisdag. En dag med fisksoppa, havsutsikt och härliga människor. Nu? Nu ska slänga mig i soffan och vänta på matchen mellan Belgien – USA och jag tänker att sova, ja det kan jag göra sen.

 
 

Klänning – Object (finns HÄR)
Kavaj – Selected Femme (finns HÄR)

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Fantastic Thuesday.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg