Att ha blivit förälskad i ett par skor.

 
 
dubai-skor 001


 

dubai-skor 002

 
 

Även om Dubai kanske är en av världens bästa städer lämpade för shopping blev det inte så himla mycket handlat när jag var där för några veckor sedan. Men några små saker fick jag hem från marknaderna (tycker det är SÅ mycket charmigare att handla på marknader utomlands än i stora köpcenter). Bland annat köpte jag dessa sandaler av kamelskinn. Mjuka, formbara och lätta sandaler som fanns i en hel uppsjö av färger och utformanden. Åsa högg in på 3 st par medan jag nöjde mig med 1. Men vi båda ångrade oss efteråt att vi inte handlat mer. För jag menar, de var sköna, de var vackra och de kostade nästan inga pengar alls.
 
 
Men ja,
 
1 par fick jag i alla fall med mig hem och förutom att de är väldigt vackra att se på och gå i så bär de också med sig minnen. Minnen om hur vi vandrade i klänning på jordtrampade gator i januari månad. Hur vi kände dofterna av rökelse, frukt och tobak och hur vi spenderade en dag inne i Dubai med att ta oss vart vägen förde oss. Ja minnen, ibland är de bättre än allt annat.

 
 
signatur2
 
 

2 kommentarer till “Att ha blivit förälskad i ett par skor.

  1. Å så fine! Har selv vært i Dubai og angret på at jeg ikke shoppet mer på markedene. Det var liksom så mye vakkert å ta inn at jeg ble litt overveldet tror jeg 🙂
    Akkurat nå drømmer jeg veldig om en tur tilbake, takk for nydelig og sanselig beskrivelse av følelsen av sol og varme i januar!

    1. Ja, jag tror att man bli ganska överväldigad precis som du säger och att man i tanken ”tror” att man shoppat mer än vad man gjort 🙂 Härligt om man får möjligheten att åka tillbaka dit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg