Vinn presentkort från Bon ’a Parte.

 
 


 

 

 

outfit 087d
 

 

outfit 087e

 

outfit 087h

 

outfit 087i

 

outfit 087g

 
 

I lördags när jag och mamma hade utflyktsdag! åkte vi bland annat ut en sväng till havet. Efter shopping, fika och mys kände vi bara för att ligga ner på solvarma klippor och njuta solsken och lä. Sagt och gjort. Vi parkerade oss bara centimeter från vattnets kluckande och lät värmen skölja över oss och det kändes faktiskt som försommar, på riktigt. Temperaturen i maj månad har ju annars inte varit särskilt sommarvänlig.

Men just där och då? Underbart. Så vi njöt, pratade semesterplaner och såg fram emot fler varma dagar med kaffedrickande och glass på en parkbänk med väskan fylld av badkläder för att när som helst vara redo för ett svalkande dopp.

 

På tal om väskor ja, ser ni skönheten på bilderna ovan?! Alltså jag dör så fin den är. Konjaksbrunt skinn med etniska mönster och som rymmer det mesta man behöver. Sedan älskar jag detaljerna så som fransarna på tofsen och dragskon man stänger den med. En finväska som ändå känns bohemisk och exakt i min stil. Väskan kommer från Bon ’a Parte och i samarbete med dem kan alltså någon av er kamma hem en likadan väska – eller något annat vackert för den delen. För en av er har nämligen chansen att vinna ett presentkort värde 1000kr att shoppa loss för! Härligt va?!

 
 

Tävlingen går till på följande sätt:

 

1. Gå in på Bon ’a Partes hemsida (HÄR)

2. Välj vad du skulle vilja lägga i varukorgen om du vinner

3. Klistra in länken till varan i kommentarsfältet nedan.

 

Klart!

Tävlingen pågår till och med måndag, 1:a juni, kl 18.00

 
 

Kimono – Lindex
Svart linne + tajts – Åhlens
Väska – Bon ’a Parte (HÄR)
Sandaler – Bon ’a Parte (HÄR)
Solglasögon – Synsam (HÄR)
Halsband – Lindex

 
 
signatur
 
 

35 kommentarer till “Vinn presentkort från Bon ’a Parte.

  1. Pingback: Lilacs. | Annas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg