Annas Adventskalender – lucka #3.

 

isadora

 

3:e advent och vi har söndagskväll. En skön sådan innehållandes strosande hemma i raggsockor och kaffedrickande och lussebullsätande. Och så ska jag ju presentera den tredje luckan i Adventskalendern för er.

 

I denna lucka är det IsaDora som är exklusiv samarbetspartner. Och de vill göra någon av er lite extra festfin till julens alla festligheter. I luckan ligger nämligen en palett med skimrande ögonskuggor som kan vara något av de snyggaste jag sett. Och hur bra som helst i kvalitén har det visat sig. Jag har själv testat denna palett och under decembers olika tillställningar har jag smetat lite glitter på ögonlocken. Jag som i stort sett aldrig använder mer än puder, kajal och mascara och inte är någon fena på avancerade sminkningar har ändå lyckats exceptionellt bra med denna palett. Resultatet har varit kick ass varje gång.

 

Och tillsammans med paletten av ögonskuggor ligger också tre riktigt bra nagellack. En fuskvariant på de populära Gel-nagellacken som kom för ett tag sedan. Dessa är tjocka i konsistensen och resultatet ser ut att vara gjort på salong när det i själva verkligheten bara tar 3 minuter att göra hemma vid köksbordet.

 

För att vara med och delta i denna luckan behöver du bara lämna en kommentar i fältet nedan så är du med och tävlar.

 

En lycklig vinnare dras sedan på fredag, 18:e december.

Lycka till ♥

 

signatur

 

43 kommentarer till “Annas Adventskalender – lucka #3.

  1. Tänk o få lyxa till det med lite finsmink på jul. Kanske tillomed en halvsliten morsa till en energifylld ettåring kan hinna bli extra fin med smink o dessutom hinna få till piffade naglar!

  2. Åhh, mina favoritfärger på ögonskuggor. Skulle bli jätteglad för julklapp eftersom vi slutat dela klappar. Kram oliven;)

  3. Kul!
    Isadora är ju en finfin vinst i denna kalender. Provat nagellacket tidiigare och det sitter som en smäck 🙂
    Kram

  4. Jag har ganska nyligen börjat träna karate (på gamla dagar!) och där måste naglarna var riktigt korta för att inte riskera att skada någon. Det känns tråkigt när man är van vid lite längd på naglarna, så några nya färgglada lack skulle verkligen pigga upp!

  5. Det här skulle vara allra bästa julklappen till min dotter, hon älskar smink. Då hon studerar har hon inte råd med så mycket smink!

  6. Ha ha! Jag är som du, sminkar mig inte så mycket till vardags. Därför hade det varit roligt med lite tillskott i sminklådan så en lite glammigare tjej kan få synas nu i jul! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg