Sätt färg på tillvaron.

 

lipstick

lipstick 001

 

Det är liksom allmänt känt, men man kan nog inte påpeka det tillräckligt; att läppstift kan förvandla en ouftit från vardag till fest! på mindre än två minuter. Själv är jag duktig på att använda läppstift i perioder. Efter resan till Paris (där alla fransyskor gick runt med oborstat hår, solglasögon och knallrött läppstift) använde jag färg på läpparna i stort sett varje fredag. Och jag kände mig så himla vacker. Visst, är man inte van vid att använda läppstift känner man sig lätt ”utspökad” den första gången man bär det. Men bär det med självförtroende och redan andra gången kommer man känna sig kick-ass!

 

När jag tänker på läppstift tänker jag oftast på vintervit hy, sotade ögon och knallröda läppar. Men det finns ju en hel uppsjö av nyanser och nästan allihop är dessutom som snyggast när du är som lätt solkysst.

 

Så,

i år är jag sugen på att införskaffa mig ett nytt till samlingen. De mest välanvända i min samling är ett knallrött, ett plommonlila och ett orange som jag tycker alla är väldigt fina. Men näst på samlingen står nog ett persikofärgat och ett i nude. Det är så himla snyggt! I videon nedan tycker jag också att Kendal Jenner fångar känslan av att bära färg på läpparna. Man blir glad helt enkelt, och känner sig mer fab! än någonsin.

 

[contentblock id=1]

 

signatur

 

I samarbete med Estée Lauder.

 

2 kommentarer till “Sätt färg på tillvaron.

    1. Ja, jag kan förstå dig – det känns lite läskigt till en början med färg. Men prova dig fram och våga gå starkare varje gång. Till slut känns det naturligt, jag lovar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg