Brudklänningar, solsken och tapas.

 
 
barca 007

barca 009

barca 008

barca 011

barca 005

barca 002

barca 003

barca 006

barca 010

barca 004

barca 012

barca 001

barca 014

barca 013

 
 

Ett litet hopplock av min helg.

Jag såg fantastiska brudklänningar, minglade runt på Europas största modevisning inom brudmode, drack sangria i solen och åt mängder av tapas. Ett vanligt misstag när man reser till Barcelona är att hamna på turisthaken som serverar ganska smaklösa och väldigt oljiga tapas. Första gången jag reste till Barcelona gjorde jag också det misstaget och var inte alls imponerad av matkulturen. Men som tur var hade jag lärt mig något till denna resa och kollade därför innan upp några bra restauranger.

 

Så i lördags kväll, efter en heldag på mässan, hade vi bokat bord på La Fianna. Och alltså, vilken mat! Utöver att stället var inrett i tung, röd sammet á la Moulin Rouge och bara det värt ett besök i sig var också maten helt enastående. Vi beställde in mängder av tapas och den ena rätten var godare än den andra. Bland annat jublade mina smaklökar över en vitlöksdoftande jambalaya, svamprisotto och sirloin steak med glaserade syltlökar och gorgonzola. Så himla gott och jag rekommenderar verkligen ett besök här om ni är i staden.

 
 

En helg går dock väldigt fort och igår eftermiddag landade jag återigen på västkusten. Och denna vecka ser jag fram emot löprundor i kvällssol, tillsammanstid med vänner och långledigt torsdag, fredag, lördag, söndag. Ja, det är nog så fint som en helg i Barcelona.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg