The incredible pore mask.

 
 

maybeauty 009

maybeauty 011

maybeauty 010

maybeauty 012

maybeauty 013

maybeauty 014

 
 

Ikväll har jag haft egentid innehållandes ett nytt magasin, sockerkaka, kaffe och ansiktsmask. En alldeles perfekt stund, om ni frågar mig.

 

Jag fick förfrågan för någon vecka sedan kring att testa The Incredible Pore Mask från MayBeauty. Och efter att Emma (AttvaranågonsFru) hyllat masken till oanade höjder var jag såklart sugen på att testa, jag också.

 

Och alltså – det är verkligen en helt fantastisk skapelse! Om ni har, precis som jag, drömt om gyttjebad eller att smeta in ansiktet med tjock lera så har ni hamnat precis rätt! Den leraktiga masken läggs på rengjort ansikte med hjälp av fingrarna – sjukt underbart att smeta ut den svala masken över hela ansiktet (nästa gång ska jag nog testa lägga masken i kylen innan för ännu härligare känsla). Sedan är det bara att låta masken stelna under 15-20 minuter. Under tiden kan du passa på att läsa magasin, dricka kaffe eller pyssla med annat som väntar på att få göras. Jag rekommenderar dock att ägna de där 15-20 minuterna åt något njutningsfullt istället för att plocka ur tvättmaskinen.

 

Hur som helst. Under de här minuterna så stelnar masken samtidigt som den suger ut talg ur huden, tar bort döda hudceller samt stänger porerna och gör dem mindre. Och den gör verkligen ett kanonjobb på 15 minuter kan jag meddela. När tiden har passerat och ansiktet blivit något för stelt för kaffedrickande är det dags att skölja bort masken. Så med ljummet vatten tvättar du ansiktet och känner hur den leraktiga masken mjuknar och sköljs bort från ansiktet. Och kvar? kvar är persikomjuk hy som känns ren, fräsch och ny på det där SPA-liknande sättet som är så underbart.

 

Så ja,

jag kan, tillsammans med Emma, nu förklara mig som besatt av denna mask. Kommer absolut göra detta till en tradition en gång i veckan när hyn behöver lite uppfräschning.

Och hörrni! Vill ni också bli redo för våren och solen med persikomjuk hy? Ange koden annaporemask och få 30% rabatt på din beställning HÄR.

 
 

signatur

 

I samarbete med MayBeauty.

 

4 kommentarer till “The incredible pore mask.

  1. Måste kanske testa den masken någon gång. Var kommer din fina tröja ifrån? Precis sån jag letar efter, men inte hittat ännu…

    1. Ja, den här rekommenderar jag varmt 🙂 Tröjan är hur go som helst och kommer från Gina Tricot.

  2. Måste testa!
    Det är alltså inte sån man drar bort – det tar ju bort massa skit men även små hårstrån så den gör ju såå sjukt ont att ta bort – effektiv men aj så ont!

    1. Ja, den här är absolut en favorit (masken stelnar men man tvättar bort den istället för att dra). Gillar den ”svarta” masken också, men som du säger så gör det sjukt ont med alla små hårstrån i ansiktet, haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg