Autumn colors.

 
autumn-005

autumn-006

autumn-008

autumn-002

autumn-009

autumn-003

autumn-007

autumn-001

 

Idag känner jag mig aningens bättre. Känns som om det värsta av förkylningen har släppt och även fast jag är långt ifrån 100% frisk har jag ändå orkat med lite mer än igår. Idag har vi bland annat pysslat lite hemma. Rensat skåp och sorterat och bestämt oss för lite saker som ska säljas för att göra plats med nytt. Sedan har jag varit uppe en sväng i skogen och fotograferat. Färgerna ute nu alltså – magiska! Älskar skiftningen mellan de olika årstiderna och att klä sig varmt och ge sig ut i fuktig luft för långsamma promenader i ett brandguld landskap är underbart.

 

Nu? Nu ska jag dricka kaffe, redigera lite bilder från Mallorca och sedan ska jag och Fredrik förbereda lite inför kvällens middag. På menyn står hemgjord hummus, färsk kronärtskocka, rostade grönsaker, pulled pork och finvin i glasen. Och så trevligt sällskap på det, såklart.

Hoppas du får en kalasbra lördagskväll ♥

 
signatur-1-17
 

1 kommentar till “Autumn colors.

  1. Hej! Nya sidan är jättefin och bilderna är kanon, men texten är alldeles för svag. Jag håller tummarna att ni kan ändra den till svart istället för ljusgrå. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg