Incheckade på Hotel Bellora.

 
bellora-001

bellora-008

bellora-004

bellora-002

bellora-007

bellora-003

bellora-006

 

Hallååå från Göteborg!
Alltså, varför är man inte här oftare? 50 minuters körning har vi från denna fantastiska stad och ändå var det skrämmande längesedan jag var här. Hur som helst så är jag glad att vi prickade in just denna helg – då luften är hög, himlen klarblå och löven på träden har femtio nyanser av brandgult. Så himla vackert att strosa runt och se fashionabla göteborgsbor i snygga kläder som strosar kullerstensgator bland virvlande höstlöv.

 

Vi har haft en riktigt mysig eftermiddag i Göteborg. Strosat på stan, druckit gott kaffe och fikat på mysiga Konditori Brogyllen. Enda missen i eftermiddag var väl att jag glömt kamerabatteriet hemma så fick panikköpa ett nytt för 900 spänn på JapanPhoto. Men jaja, är huvudet dumt får plånboken lida. Det enda bra ur detta var att jag också fick möjlighet att prova ett riktigt drömobjektiv. Så himla läckert! Det får absolut bli nästa köp.

 

Efter strosandet på stan checkade vi in på mysiga Bellora. Sett så mycket fina bilder härifrån så när jag skulle boka hotell för några veckor sedan fanns det ingen tvekan om vart vi skulle bo – jag skulle hit.

Och här är så himla mysigt! Chict, stilrent och med en fransk touch – älskart’! Och att man när som helst kan gå ner i baren och beställa kaffe o sitta på de franska stolarna och se svår ut får stället att bli ännu bättre. Och tjejerna i receptionen hade ordnat en så fin Välkommen-hit-korg med gotta till oss. Så mysigt! Så nu slappar vi på hotellrummet. Äter choklad, dricker bubbel och gör iordning oss. Ska gå ner till baren för en drink om en liten stund och sedan ska vi ut för middag på stan.

 

Göteborg alltså, så himla härligt!

’ 
signatur-1-17
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg