Att ha haft en fantastisk (och effektiv) lördag.

 
outfit-138a

outfit-138c

outfit-138b

Kappa – ZARA / Tröja & Jeans – H&M / Sneakers – STADIUM / Pälsväska – ACCENT

 

Hallå på er! Har ni en trevlig lördagskväll?

Själv är jag sådär matt och härlig i kroppen och lycklig i själen. Idag har sannerligen varit en effektiv dag. Från däckbyte på morgonen till att vi fick grejat ytterligare i badrummet och sålt av de sista möblerna i vardagsrummet. Sedan spatserade vi ner till den lokala färgbutiken och beställde tapeter till vardagsrummet innan vi åkte ut till IKEA och köpte ny soffgrupp och matsalsbord. Sedan har vi ägnat den tidiga kvällen åt att dricka kaffe och läsa bruksanvisningar och hålla tungan rätt i mun.

När allt var uppskruvat och klart klappade vi oss själva på axeln och konstaterade att det inte var en dag för tidigt med nya möbler – ni ska få se mer när vi piffat iordning allt. Efter IKEA-skruvandet tog vi en långpromenad i duggregn och har sedan ätit gott vid det nya bordet.

 

Nu? Nu ska vi äta upp sista biten tårtan – som jag fick med mig hem från kontoret igår – och se på film. En skön avslutning på en härlig dag!

 
signatur
 

4 kommentarer till “Att ha haft en fantastisk (och effektiv) lördag.

  1. Ja vissa dagar får man mycket gjort. Jag läser din blogg varje dag ock blir så inspirerad av dig o dina vackra bilder.

    1. Tack snälla!
      Vet inte om bågarna fortfarande går att få tag på, köpte mina för ca 1,5 år sedan. Men jag köpte dem på Synsam och märket på bågarna är Saint Laurent. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg