Julfrukost på Knistad Herrgård.

 
knistad-001

knistad-004

knistad-002

knistad-003

knistad-005

 

Denna lördagsmorgon startade vi som tidigare berättat ute på Knistad Herrgård. Det var jag, Fredrik, Linn och Mikael som i den dimmiga gryningen mötte upp mamma och moster på vackra Knistad. Och entrén smyckades av en jättelik julgran och överallt i fönstren på herrgården lyste adventsljusstakar och adventsstjärnor och bidrog till julstämning denna morgon. Så himla vackert!

 

Väl inne tog vi plats vid ett av de stora fönstren och blev serverade hemkokt risgrynsgröt, skinka, olika sillsorter, hembakt bröd, ägg, frukt, pepparkakor och mycket mer. Så himla mysigt att sitta alla samlade runt ett bord och dela morgonen tillsammans med god mat och fina samtalsämnen. En riktigt bra start på dagen och några timmar senare rullade vi hem igen längs den vackra trädallén och konstaterade att ja, julfrukostar borde man samlas vid oftare och äta tillsammans. Vänner, familj, kollegor eller grannar. Tid tillsammans är den bästa tiden.

 

Nu? Nu är jag och Fredrik tillbaka på västkusten. Hann ta en skogspromenad innan mörkret föll och nu grejar vi med det sista i badrummet innan vi ska ta lördagskväll.

 
signatur
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg