Att ha ett nytt badrum.

 
bad-003

bad-001

bad-002

bad-004

 

Vet ni vad som blev färdigt i söndags? Badrummet! Efter flera veckor av smärre byggkaos med verktyg och byggdamm precis överallt är äntligen vårt andra badrum i lägenheten färdigt. Och det blev så väldans bra! Och känns så himla fräsch (det gamla badrummet hade sina skavanker, minsann och kändes ibland riktigt snuskigt). Men det nya; det är ljust, fräscht och sprillans nytt.

Att vara tillsammans med en hantverkare är verkligen guld värt och jag säger det återigen; Fredrik är så himla duktig. Att vara tillsammans med någon som kan bygga väggar, riva väggar, dra rör, koppla ihop lampor och vet i princip vad alla verktyg heter och vad de används till är fantastiskt! Jag själv? Jag räknar mig som ganska händig och vill göra det mesta själv. Men resultatet? Ja, med handen på hjärtat blir det inte alltid perfekt. Men med Fredrik? Ja då bli varenda skruv monterad med perfektion. Och jag älskar det!

 

Så ja,

nu har vi alltså två fungerande badrum och en egen dusch att använda. Och i helgen ska även tvättmaskinen monteras och då är badrummet komplett. Så himla, himla bra.

 
signatur
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg