Bredfjället.

 

 

Alltså ÅH! vilken underbar dag det har varit! Att döma av sociala medier är det fler än jag och Fredrik som spenderat större delen av dagen utomhus idag – magiskt väder! Vi tog oss upp på Bredfjället (utanför Ljungskile) och vandrade dryga milen. I över 4 timmar var vi ute och vandrade bland skog och mark. Bland det härligaste med att vandra på fjäll är den varierade naturen. Vi gick över karga kalfjäll, lummiga urskogar och runt mängder av sjöar på – så himla härligt! Och när vi var ungefär halvvägs på turen stannade vi vid en sjö och i bländande solsken drack vi kaffe och åt smörgås. Mat smakar aldrig så bra som utomhus!

 

Ja, denna söndag har bjudit på över 4 timmar i skog och mark med gnistrande snö och blå himmel som kuliss. Fantastisk!

 

 

4 kommentarer till “Bredfjället.

  1. Helt fantastiska, magiskt vackra bilder!
    Underbart att vara ute i naturen nu på vintern när solen tittar fram – riktigt känner lyckan, tillfredsställelsen och energin det ger i kroppen och i själen.
    Så skönt också att du mår bra igen!
    Kram

  2. Hej!
    Kom in på din blogg via instagram, är också från Tidaholm😊.
    Vi blev väldigt sugna på att åka till bredfjället i helgen, men har lite svårt att hitta info om vart man börjar så att säga.. Parkerar man i Ljungskile? Är det skyltat, eller har du nåt tips? 😊
    Vh

    1. Hej Patricia! Så roligt med en läsare från mina hemtrakter 🙂
      Kan verkligen rekommendera Bredfjället – riktigt fint att vandra på. Enklast att ta sig dit är att åka till Ljungskile, väl där finns det skyltar upp till Bredfjället / Norra Fjället. Vi parkerade bilen vid Norra Fjället (där ligger själva fritidsklubben och är starten för en mängd motionsspår). Det är ca 13 km från Ljungskile centrum upp dit så jag tycker det är bäst att ta bilen upp dit och sedan starta direkt vid motionsspåren.

      Lycka till och god tur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg