Ella Linnéa.

 


 

Igår var jag och Fredrik på dop. Det var ingen mindre än lilla Ella som skulle döpas och jag, som fått äran att vara fadder, fick i uppgift att hålla det lilla knytet under halva ceremonin. Och alltså, hon är så himla söt med de där tjocka kinderna, mandelformade ögonen och den något skeptiska uppsynen.

Dopet gick i alla fall hur bra som helst och det är en märklig och häftig känsla det där – att vara med om dop. Under ett års tid har jag varit på två dop och två namngivningsceremonier. Att ens bästa vänner helt plötsligt har blivit föräldrar går liksom upp för en där och då och det är en häftig känsla. Jag är så stolt över mina vänner som nu gått in i föräldrarollen och gör det med bravur.

 

 

Häpp. Nu är det ny vecka och dags för mig att åka in till kontoret. Alla dagar den här veckan består av olika möten som avlöser varandra och jag ser fram emot en kreativ vecka med brainstorming, konkreta beslut och massvis av kaffe. Först ut står ett redaktionsmöte. Kul!

 

 

1 kommentar till “Ella Linnéa.

  1. Åh, så söt liten tjej. Och fina föräldrar o faddrar. Tänk att det är så lätt att klä sig i svart, även en sån glädjens dag som vid dop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg