A day.

 

 

Den här dagen har liksom bara susat förbi, på ett härligt sätt. Det har varit full rulle med människor, kalas, kramande, ta-ikapp-senaste-tid, skålande och skrattande.

Efter frukosten imorse tillsammans med mamma gav jag mig upp på berget och joggade 5km. Drog världens vurpa längs vägen och förbannade alla rötter som sticker upp på de slingriga stigarna. Men den friska luften, solskenet och vårvärmen gjorde löpningen väldigt härlig trots tunga löpsteg och en rejäl vurpa.

Efter löpningen väntade kalas hemma hos farmor och farfar. Vi firade födelsedagar lite i förskott. Såväl jag, syrran och farmor fyller ju år nästa vecka så idag passade vi på att samla släkten och säga grattis, äta tårta och ta ikapp sådant som saknat oss. Väldigt härligt. Och vi satt ute i det fina vädret, vände näsan mot solen och avverkade samtalsämnen kring resor, bostäder, gamla minnen och synfel. Väldigt härligt. Efter kalaset åkte vi och hälsade på världens bästa Sarah och hennes Joakim och deras Bianca. Kramades även där och tog ikapp tid. Träffar dem alldeles för sällan och blir alltid påmind om hur himla härligt det är att vara tillsammans varje gång vi ses.

Nu? Nu är jag hemma hos syrran och hennes kille. Vi har ätit middag och druckit vin och har en riktigt fin avslutning på en riktigt fin dag. Hoppas du också har det bra ♥

 

Till middag: Stekt kycklingfilé med en ljummen sallad på salladsblad, smörslungade morötter och haricot verts, stekt hallomi och rostade solroskärnor. Mums!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg