Återhämtning.

 

 

Efter en dag på kontoret där jag försökt vara så produktiv man kan vara efter nätter med för lite sömn har jag nu landat hemma i lägenheten och jag tänker att jag inte ska göra särskilt många knop ikväll. Först ska jag ta dagens tredje kopp kaffe (hej koffein) och läsa senaste numret av DV medan jag väntar på att Fredrik kommer hem. Sedan ska jag berätta om mitt senaste dygn för honom in i minsta detalj och så tänker jag att jag avslutar denna dag med middag och ett avsnitt av någon bra serie.

 

En lugn torsdagskväll med andra ord fylld av återhämtning och att få landa i gårdagens roligheter. Perfekt!

 

 

2 thoughts on “Återhämtning.

  1. Later underbart,, vilken serie tittar ni pa? Hälsningar från Schweiz //Sofia (kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

Comments are closed.