Tips på Mors Dag-presenter

 

Snart vankas det ju Mors Dag. Sannerligen en dag värd att fira, om ni frågar mig. Jag har turen att ha världens bästa mamma, ni vet – en sådan man ser på romantiska filmer eller läser storslagna romaner om. En sådan mamma har jag fått. En mamma som bakar dubbla rabarberpajer när jag och min syster kommer på besök, en mamma som ringer och pratar i timtal om vad som hänt i veckan, en mamma som älskar att ge presenter och en mamma som jag kan prata med precis allt om. Hon stöttar mig också i vått och torrt, säger till mig på skarpen om jag är för snäll, envis eller sätter mig själv åt sidan för mycket. En mamma som skulle korsa berg och sitta vid min sida i timtal om det hänt mig något. Ja, jag har världens bästa mamma och jag älskar henne gränslöst.

 

Nu är jag tyvärr bortrest över Mors Dag så jag får uppmärksamma min mamma lite extra vid något annat tillfälle. Men är det så att du kanske också har just världens bästa mamma som förtjänar lite extra uppmärksamhet under Mors Dag? I så fall har jag plockat ihop lite förslag på vad du kan ge/göra tillsammans med henne.

 

Fira Mors Dag på VANN SPA.
Varför inte spendera en hel- eller halvdag på VANN med din kära mamma. De har ett speciellt framtaget Mors Dag-paket som inkluderar makalöst god mat och möjlighet till såväl sportsliga aktiviteter, basturitualer och vackra blommor. Från 195:-. Läs mer HÄR.

 

Vackra tingeltangel.
Älskar din mamma, precis som min, vackra tingeltangel? Ett armband från Jane Kønig med hennes (eller din) initial är en fin gåva. Finns HÄR.

 

En Picknick i parken.
Det ser ut att bli vackert väder på Mors Dag, så varför inte plocka ihop en korg fylld av godsaker, ta med en filt och kidnappa din mamma för en timme eller två i parken. Skåla i bubblande dryck och prata ikapp om livet. Tillsammanstid kan vara den finaste av gåvor.

 

En vacker top.
Din mamma har antagligen köpt kläder för tusentals kronor genom åren till dig som barn – varför inte gengälda detta och köpa något vackert plagg till din mor? Jag älskar DENNA blus från Gina Tricot.

 

Vackra blommor.
En vacker blomsterbukett är klassiskt, men inte tråkigt för den delen. Satsa på en bukett som innehåller din mammas favoritblommor eller färger – garanterat uppskattat.

 


Baka en kaka.
Bjud hem din mamma på 11-kaffe och överraska henne med hembakat. Socker och koffein är, i mina ögon, alltid en lyckad kombination och ett säkert kort.

 

Dofta gott.
Hur ofta unnar man sig egentligen bra hårvårdsprodukter? Unna in mamma ett schampo och ett balsam från en bra serie. Jag gillar dessa från BJÖRK lite extra (kul fakta är också att det är Fredriks kompis – Rasmus Björk – som står bakom märket).

 

 

2 kommentarer till “Tips på Mors Dag-presenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg