Tillbaka till verkligheten – och bröllopsvärlden.

 

Bilder från olika fotograferingar som jag gjort/projektlett för magasinet.

 

Tänk ändå hur snabbt vi människor anpassar oss. För 48 timmar sedan kändes tanken på jobb oerhört långt borta och hjärnan var totalt rensad på allt som har med schema, rutiner och datortid att göra. Och idag? Idag har jag arbetat första dagen på två veckor och det känns som det var igår jag sist satt och skrev bröllopsrelaterade artiklar. Märkligt, men också bra. Anpassningen alltså, hur snabbt man vänjer sig vid semester eller arbete.

 

På tal om bröllop förresten, nu har ju bröllopssäsongen här i Sverige verkligen kickat igång för 2017 och mellan 8-17 varje dag befinner sig bröllop högst upp på min tankelista genom mitt arbete som chefredaktör för Bröllopsmagasinet. Jag försöker ju hålla jobb och det privata (bloggen) lite separerat, men kanske är det några av mina läsare som just nu planerar bröllop och är sugen på att veta mer inom något område? I så fall kan jag hinta lite om senaste nytt, dela med mig av bröllopsteman eller vilka frisyrer som just nu är mest poppis. Låter det intressant så hojta gärna till så berättar jag mer. Bröllop är ju ändå mitt huvudfokus 60% av min vakna tid.

 

 

2 kommentarer till “Tillbaka till verkligheten – och bröllopsvärlden.

  1. Vilka fina bilder 🙂 Kul att se!
    Jag ska gifta mig i augusti, i Las Vegas, hade absolut uppskattat absolut make up & frisyr-inspo och tips 😀

  2. Jag skulle gilla inspo om strandbröllop…. Dukning, väderskydd, bra bröllopskläder och sånt.
    Och hur man får det att kännas lite extra speciellt trots att man varit tillsammans länge och på nåt vis med lån och barn redan lovat varandra att det är vi <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg