The days before deadline – jobbet som chefredaktör.

 

 

Hej på er! Jag pausar just nu jobbet och intar min plocksallad från ICA på stående fot medan jag slänger in några bilder och säger hej till er. Vart jag befinner mig? På kontoret. Om drygt 1 vecka går magasinet (läs; magasinen) till tryck och det är just nu full rulle på redaktion och produktion. Jag sätter samman artiklar på finska, svenska, norska och danska, korrekturläser och ritar layout för 1400 sidor magasin. Ett hästjobb, minsann. Men SÅ roligt att se magasinet växa fram!

 

 

Häpp. Jag ska äta upp det sista av min sallad, hämta en kopp kaffe och sedan fortsätta arbetet framför datorn. Siktar på att komma härifrån vid 22-tiden och då gäller det att jag lägger i en växel för att hinna. Puss!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *