Kvällens träningspass.

 


 

…och så blev det tisdag kväll! Har ni haft en bra dag? Det har jag. Ett behagligt tempo på kontoret följt av ett härligt träningspass på gymmet efteråt. Nu börjar också den värsta ”träna-efter-semestern”-hysterin att lägga sig så det är inte längre lika tokmycket folk på gymmet. Skönt att slippa stå i kö till vikterna! Idag körde jag igenom överkroppen med hantlar, skivstänger, kettlebells och övningar i cablecross:en. Väldigt skönt!

 

Och nu? Nu har jag och Fredrik precis ätit middag och nu ska jag slänga mig i soffan och läsa.

 

 

2 kommentarer till “Kvällens träningspass.

  1. Jag har precis hittat tillbaka till gymmet efter en liten paus.. sen april förra året.. från början skulle jag bara ta det lite lugnt och återhämta mih efter en kaotisk tid, men slutade med att det flyttade in en latmask i min kropp. oh jisses! Men – nu håller jag på att vräka den och det känns sakta men säkert som att jag är på g igen!
    Så ännu mer träningspepp om du vill skriva om det!!
    Gillar din mål-lista! Jag har en också (dock inte lika många, och väldigt fokus på välbefinnande och sånt som ger energi ) men jag tycker jag följer den bra!
    Kram till dig och din alltid upp-piggande blogg!

    1. Åh så skönt att höra att du hittat glädjen i träning igen, för det är precis så det ska vara. Inget krav eller måste utan något man blir glad, stark och pigg av 🙂
      Jag kan absolut försöka få in mer träningspepp och kanske kan jag motivera och glädja andra med det 🙂
      Stor kram till dig och dina fina ord <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg