Att ha arrangerat en bröllopsmässa och styrt upp en modevisning.

 

 

I helgen befann jag mig i Köpenhamn för att genomföra den bröllopsmässa vi planerat under 10 månaders tid. Utöver själva magasinet pysslar vi på kontoret även mycket med digital media, marknadsföring och mässor och det är såväl utmanande som roligt med de varierade uppdragen. Och i helgen? I helgen fick jag genomföra en modevisning.

Och alltså, förutsättningarna var väl inte de bästa. 10 dagar innan mässan fick jag beskedet om att ordna en modevisning och på 10 dagar skulle jag alltså fixa modeller, backstage-personal, musik, bildspel, marknadsföra visningen och skapa en koreografi. 10 dagar. Och jag lyckades. Visst höll jag på att få magsår på kuppen och det finns ett och annat att ta med sig inför nästa gång (bättre tid till exempel!) men jag är ändå jäkligt stolt över att jag lyckades genomföra det och resultatet blev, trots den korta tiden, väldigt lyckat.

 

Så ja, i helgen genomförde vi en bröllopsmässa, jag och mina kollegor. Och jag är såväl stolt över mig själv och mina medarbetare som gjorde ett kanonjobb och det är med sänkta axlar och ett leende jag lägger arbetet bakom mig och adderar ”kan fixa modevisningar” på mitt CV.

 

 

2 kommentarer till “Att ha arrangerat en bröllopsmässa och styrt upp en modevisning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg