När man vill sprida lite bloggkärlek.

 

Även om bloggar funnits och varit populära i över 15 års tid och trots Instagram, Youtube och all rörlig media så tycker jag ändå att det finns något fantastiskt med just en blogg och jag tror att det är något som kommer leva kvar länge. Kanske kommer formatet skifta, kanske kommer vi kommunicera på ett annat sätt. Men att ha en plattform där allt är samlat, kalla det blogg, hemsida eller portal – ja, det är något som kommer bestå. Själv älskar jag att läsa bloggar och tipsar nedan om några favoriter jag gärna kikar in på.

 

LINNEAS SKAFFERI (LÄNK)
Fantastisk mat- och bak-blogg där Linnea samlar allt från vardagsrätter, festmåltider, söta saker och nyttigheter. En perfekt blandning och skulle min blogg nischa sig på just ätbara ting hade den nog sett ut som Linneas. Att hon tar fantastiska bilder gör inte direkt saken sämre.

 

SRIWANNA (LÄNK)
Denna blogg fick jag upp ögonen för när Sriwanna en period bloggade här på Elsas Entourage. En Helsingborgs-brud med sinne för både inredning och mode. Dessutom är hon väldigt bra på att tipsa om härliga restauranger, butiker och smultronställen.

 

JANNI DELÉR (LÄNK)
Janni tar magiska foton och har en fantastisk stil. De är främst av de anledningarna som jag läser hennes blogg. Hon verkar också vara en jordnära tjej med en enorm positivitet, vilket smittar av sig både i hennes bilder, text och youtube-videos.

 

ATT VARA NÅGONS FRU (LÄNK)
Måste ju också passa på att hylla en utav alla härliga bloggar här på portalen, nämligen Emma, Att Vara Någons Fru. Emmas blogg har jag läst i många år och blev därför alldeles nipprig när jag fick bli en del av portalen hon startat tillsammans med ”House of Philia”. Emma har ett fantastiskt sinne för inredning och hon har inspirerat mig till många förändringar i lägenheten och jag förundras alltid över hennes driv, både som entreprenör, mamma och pysslare.

 

 

3 kommentarer till “När man vill sprida lite bloggkärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg