Att ha den första adventshelgen.

 

Bild från Idre förra året, inte såhär mycket snö ute på västkusten ännu…

 

Alltså, åh! Första december. Idag har jag varit som ett barn på julafton exakt hela dagen, jag har haft lyckopirr i magen och liksom nästan studsat fram. December månad är enligt mig den mysigaste månaden på året. Då får jag se på julkalendern på morgonen (haha jo jag vet, jag är 28 år – men det kan inte hjälpas), jag får tända överdrivet mycket doftljus, jag får lov att baka sötsaker och äta lussebullar var och varannan dag och om några dagar kan jag sätta in ”Happy Holidays” i mail-signaturen och sprida glädje i vartenda jobbmail.

Ja, juletider. En tid som tyvärr är förknippat med oro, sorg och ångest för en del människor. Men för mig? För mig är dagarna i december som små rosa lyckopiller och jag njuter av varje vaken sekund.

 

Just nu är jag precis hemkommen från kontoret och piffar iordning mig inför kvällen. Skönhetssalongen där jag går och klipper mig har jul-mingel och jag ser fram emot att ta del av fina erbjudanden, kanske fixa naglarna och dricka glögg. Det blir en perfekt start på december månad! Resten av helgen ska jag spendera med Fredrik, adventspynta lägenheten, gå långpromenad och förhoppningsvis även hinna med en lunch med finaste Anna.

Hoppas du också får en riktigt fin fredagskväll och första adventshelg ♥

 

 

1 kommentar till “Att ha den första adventshelgen.

  1. Visst är det mysigt! Vet inte varför men just iår längtar jag efter massa snö, för att få rätta julkänslan!
    Har lärt mig att inte stressa inför julen utan njuta i december. Går bananas på ljus och små granar och hyacinter hemma.
    Ha en fin första advent ❤️✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg