Slutproduktion och rosa päls.

 

Rosa fuskpäls – köpt i London / Halsduk – Lindex / Glasögon – Synsam

 

Hej fina ni! Denna vecka är det långa dagar på kontoret och mycket jobb som snurrar i skallen. Om 10 dagar skickar vi magasinen till tryck och i vanlig ordning är det kreativt-deadline-kaos. Härligt! Fast det känns i hjärnan att det är högvarv som gäller och att det blivit väldigt långa arbetsdagar det senaste. I måndags jobbade jag tillexempel mellan kl 08.00-23.00 och ja, man är lite mosig i hjärnan när man kommer hem om kvällarna, om vi säger så.

Så idag, då jag gick hem något tidigare än 23-tiden så har jag bara pysslat hemma. Lagat mat (fungerar lite som meditation för mig) och tagit ikapp tid med Fredrik som sticker till fjällen imorgon.

Och nu: Nu sitter jag och kan inte bestämma mig för om jag ska lägga mig i sängen och läsa bok eller ta en 20 minuters promenad. Sängen lockar mest men tror min hjärna hade mått bäst av frisk luft, lite motion och inga nya intryck.

 

 

2 kommentarer till “Slutproduktion och rosa päls.

  1. Hej Anna! Kan du inte berätta om ditt jobb, hur du fick det, vad du gjort innan och vad det innebär. Vilken kompetens/erfarenhet tror du är bra att ha med sig? Jag är också i mediebranschen (jobbar som kommunikatör) och tycker att chefredaktör verkar vara ett riktigt kul jobb! Hade varit kul att höra om dina erfarenheter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg