På jakt efter ett skrivbord.

Rund spegel – HÄR / Hyllor – HÄR / Poster – HÄR / Stol – HÄR / Småförvaring – HÄR / Vägglampa – HÄR 

 

Igår kväll diskuterade jag och Fredrik lite inredning. Jag, som älskar inredning, känner att jag legat lite på sparlåga på den fronten de sista 1-2 åren(!) och nu kliar det minst sagt i fingrarna. Vi har ju ett tredje rum i lägenheten som idag inte används till någonting (utan mest fylls med skräp) och då jag snart börjar nytt jobb och Fredrik började nytt jobb förra veckan (grattis hjärtat!) så kommer det nog innebära lite datortid hemma. Jag sitter ju redan en hel del med datorn genom bloggen och nu kommer alltså även Fredrik behöva jobba lite hemifrån vissa kvällar. Så vi bestämde oss igår för att göra om det tredje rummet till kontor. Ett stilrent, snyggt kontor som förutom att fungera som en kreativ oas också ska rymma väldigt mycket förvaring. Jag vill ha nätta möbler (är allergisk mot robusta, tunga saker i en lägenhet – tycker de sväljer all luft!). Nätta möbler som ändå fungerar fint med förvaring genom snygga korgar, lådor och annat praktiskt. I kollaget ovan ser ni några av de saker som vi spanade in igår.

Men något som vi ännu inte hittat ett helt perfekt av är ett skrivbord. Vill, även där, ha en nätt möbel (utan hurts eller skåp), men den får gärna ha en låda eller två. Sedan ska den helst gå i samma stil som möblerna ovan och vi vill inte lägga en förmögenhet på bordet. Skrivbordet från IKEA-serien VITTSJÖ är fint (se HÄR) men jag tror det är alldeles för smalt och dessutom har jag lite svårt för glasskivor på möbler som man använder (tycker det känns så ömtåligt och avskyr det skramlande ljudet när man ställer ner saker på bordsskivan). Så ja, vi är alltså på skrivbordsjakt. Har du sett något snyggt eller kan ge tips på DIY så kommentera gärna ♥

 

 

Häpp, nu är det dags för mig att åka iväg till kontoret. Endast 7 dagar kvar på Bröllopsmagasinet innan jag börjar min nya anställning och det är minst sagt effektiva timmar på kontoret som gäller fram tills dess. Puss och hoppas du får en fin tisdag!

 

 

5 kommentarer till “På jakt efter ett skrivbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg