Italienskt till middag och en förmiddag på återvinningen.

 

 

Igår kväll ville jag ha en lugn kväll hemma. Efter 45 minuters välbehövlig idrottsmassage så hade jag ett sug på att dra på en Wine&Dine-spellista på Spotify och laga mat. Och när jag lagar mat faller nästan alltid valet på italienskt. Igår började jag med kronärtskocka, vispat smör, tryffelsalami och kapris. Sedan väntade pasta med 3 sorters svamp, tryffelolja, spenat och parmesan. Bästa middagsvalet, om ni frågar mig.

 

Och idag? Idag väntar några vändor på återvinningscentralen. Jag rensade ju vinden i måndags och i torsdags gick jag loss på källarförrådet så har cirka hur mycket som helst att slänga och återvinna.

 

 

2 kommentarer till “Italienskt till middag och en förmiddag på återvinningen.

    1. Absolut. Lagade lite ”på en höft” men på ett ungefär så stekte jag Kantareller (på burk), Karl Johan-svamp (torkade, blötlagda) och färska Champinjoner i smör ganska länge. Sedan tillsatte jag en finhackad gul lök, lite flingsalt och svartpeppar. Lät det steka ihop några minuter tills löken blivit mjuk och gyllenbrun. Då hade jag i några nävar bladspenat och droppade på tryffelolja (efter behag). Serverade sedan med färsk pasta, lite extra tryffelolja och hyvlad parmesan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg