Att ha haft en helg fylld av kärlek.

 
 

varberg 035

 
 

Och så blev det till slut måndag kväll och fenomenet långledigt är över för denna gången. Men alltså OJ vilken långledighet det har varit.

 

Att åka iväg torsdag-söndag har gjort att de fyra dagarna jag varit ledig känts som tre månader. Jag fungerar liksom så. Så fort det vankas ledighet slår jag på semesterläge på hjärnan och på mindre än 4 minuter har jag nästan glömt av vad jag jobbar med eller hur frukostgröten smakar klockan 06.30 varje morgon. Förmågan att koppla av, den kommer så lätt till mig och det är något jag är oerhört tacksam över. För den förmågan gör att fyra dagar ledighets känts som femtio och jag känner mig mer utvilad än på länge, trots att helgen varken innehållet mycket sömn eller lugna stunder.

 

Ni har ju fått följa med lite här på bloggen samt under hashtaggen #eastermethlab på instagram. Varberg levererade på alla plan, kan man säga. Och enormt god mat, shopping, vin, nya platser och mjuka lakan har liksom varit grädden på moset under denna helg. Det som har betytt allra mest är sällskapet. Linn, Tobias, Sarah och Joakim har tillsammans med solskenet gjort att jag känt mig som den lyckligaste människan på hela jorden.

 

Linn, min älskade tvillingsyster som ständigt visar kärlek utåt och som ser till att allt är ordnat, organiserat och planerat så att alla ska trivas och ha det så bra som möjligt. Hon som också vill köpa dyra armbandsur till mig i födelsedagspresent och som alltid väljer romrussin som smak på glassen. Tobias, killen som när han får något på hjärnan inte kan sluta fundera utan sitter med mobilen och letar fakta och kollar och inte ger sig förrän han finner det han söker. Han som också älskar att testa nya saker och beställer in det starkaste på menyn utan att blinka. Sarah, min bästa vän sedan 23 år tillbaka. Hon som alltid tänker utanför boxen och som vet bästa platsen att gömma fem miljoner på eller hur man löser köproblemet på tjejtoaletterna. Hon som också tänker fem gånger extra och har en omtanke utanför denna värld. Joakim, den bekymmerslösa killen som aldrig tycker något är pinsamt utan rycker på axlarna åt det mesta. Han som också tycker det är världens bästa idé att stanna i Göteborg på hemvägen för 1 timmes segwayåkande och gärna dricker fem koppar kaffe om dagen.

 
 

Dessa fyra människor alltså. Tillsammans har vi haft de 4 bästa dagarna på hela året och jag är så glad, så himla himla glad över att jag har dem i mitt liv.

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Att ha haft en helg fylld av kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg