Konferenstorsdag.

 
 

outfit 046a

 

outfit 046b

 

outfit 046c

 

outfit 046d

 

outfit 046e

 
 

Hej på er. Kikar bara in lite snabbt då vi har konferensdag hela dagen idag, men jag hör av mig lite senare ikväll och kollar läget. Okej? Okej.

 

Förresten, ovan ser ni en lite sneakpeak på tatueringen också. Alltså jag är galet nöjd. Ni som följer mig på instagram (@annastormphoto) har även sett en bild där.

 
 

Klänning – Gammal Cubus
Blus – Ny från MoC
Glasögon – Köpta i London
Armband i borstat stål – KyssJohanna

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Konferenstorsdag.

 1. Gillar verkligen dina outfits och hela din blogg för övrigt. Så välskriven och med superfina bilder! Dock nyfiken på hur du lyckas fota dig själv så bra, eller har du en medhjälpare runt hörnet?! 😉

  1. Tack snälla, vad glad jag blir! 🙂
   Tyvärr ingen mänsklig medarbetare, men en fjärrkontroll till kameran + ett stativ är mina bästa vänner i detta läget 😉

  1. Hej Lotta! Jag har själv tagit bort kragen (trivs inte i plagg med kragar, haha). Men enkelt att ta bort och det passar mig bättre 🙂

 2. jättefin blus… funderar på att beställa likadan. vad kostar frakten, hur lång är leveranstiden? Tack för en fin och inspirerande blogg. 🙂

  1. Ja, den är väldigt vacker 🙂
   Leveranstiden är ganska lång, ca 3 veckor fick jag vänta på denna beställning. Tror frakten gick på 20 dollar (om jag förstod det rätt var det per beställning, inte per plagg). Om du beställer – tänk även på att gå upp någon storlek (jag gick upp 2 storlekar på denna blus och då var den lagom). Plagg som är One Size på passade dock väldigt bra 🙂 Tack för fina ord!! Kram

 3. Hej igen 🙂 Beställde samma blus och är jätte nöjd. Men som du gillar jag inte kragar. Hur gjorde du? , är rädd för att förstöra den. Sen undrar jag om du har lagt en annan tyg på insidan av kragen? Ser snyggt ut i alla fall. Tack!

  1. Åh så himla roligt att höra! Jag använde mig bara av en vanlig sprätt (heter det så?) sedan sydde jag ihop öppningen som blev. Tyckte det blev väldigt bra 🙂 Använde inget annat tyg på insidan.
   Hoppas du blir nöjd med den lilla make-overn 🙂 Kram

 4. Pingback: Bloppis. | Annas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.