God morgon måndag.

 
 

ninisen

 
 

Så var det måndag, ny vecka och almanackan visar på högintensiva jobbtimmar och andra trevligheter. Vi går mot deadline på tidningen och även om perioden i januari minst sagt är hektiskt så är det något i mig som triggas igång som aldrig förr. Att arbeta mot deadlines är liksom min grej och så länge man är inställd på övertid och extratid så älskar jag det. Dessutom tillhör det jag får göra just nu mina absoluta favoritsysslor. Vara kreativ, skriva artiklar, jobba mot klockan och inspireras av vackra bilder och typsnitt.

 
 

Ja,

 

måndag och en vecka närmare deadline. Nu kör vi.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “God morgon måndag.

  1. Hej Anna! För ett litet tag sedan hittade jag till din blogg som har seglat upp som en ny favorit. Efter att ha läst om din resa till Dubai har jag nu blivit väldigt nyfiken på vad du jobbar med? Om det är så att du vill dela med dig av det vill säga 🙂

    1. Hej Lina! Vad glad jag blir av att läsa dina ord 🙂 Jag arbetar som chefredaktör för nordens största bröllopstidning (Bröllopsmagasinet). Ett otroligt roligt, spännande och utmanande arbete där jag som chefredaktör bland annat är projektledare, journalist, fotograf och webbansvarig i en härlig blandning. Ett minst sagt varierande arbete och i Dubai arbetade jag som projektledare tillsammans med ett team då vi fotograferade brudmode till kommande nummer.
      Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg