Att ha en vinnare.

 
 

 berlinson

 
 

Hej på er! Har ni en mysig söndagskväll? Själv gav jag mig ut på en lugn promenad och andades frisk höstluft och fotograferade vackra löv innan jag placerade mig i soffan med raggsockar och en stor kopp te mot halsen som bråkar. Har även suttit och läst igenom alla era fina kommentarer till tävlingen – så roligt att ni var så många som var med och tävlade! I vanlig ordning var det slumpen som fick avgöra vinnaren och vinnaren blev…

 

Lisa Berggren – stort grattis! (du har fått mail).

 
 

Nu ska jag ta en tidig kväll och krypa ner i sängen. Hoppas, som sagt, att förkylningen ger med sig snart och sömn sägs ju vara botemedlet för det mesta.

 
 

 signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *