Att ha köpt en ny lekkamrat.

 
 
nikond610
 
 

Något som jag suktat efter väldigt, väldigt länge men inte fått tummen ur att köpa är en ny kamera. Som bloggare och fotonörd använder jag kameran i stort sett varje dag och varje månad tas flera hundra bilder som lagras, sparas, redigeras och används på ett eller annat sätt. Kameran är mitt arbetsredskap och trotjänare nummer 1.

 
 

Så,

 

i veckan slog jag slag i saken och införskaffade mig en ny lekkamrat. En fullformatskamera; NikonD610.

 
 

Ännu har jag bara hunnit testfotografera litegrann men resultatet verkar mycket lovande. Så nu ser jag fram emot att lära känna min nya kompis lite bättre. För vi ska ha många fina stunder tillsammans och resan börjar nu.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha köpt en ny lekkamrat.

    1. Dessa har jag fuskat fram. Hittade en mall på google och sedan monterade jag en bild i Photoshop i mallen som jag sedan skrev ut och klippte ut 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *