Rakt in i hetluften.

 
 
pins

Bilder från Pinterest.

 
 

Tillbaka på jobb.

Det här året blev det verkligen ingen mjukstart efter semestern utan vi alla på kontoret kastades rakt in i hetluften. I helgen anordnar vi en stor inköpsmässa i Malmö med utställare och besökare från hela världen och det är en del lösa trådar som ska knytas ihop. Vi har jobbat med denna mässa i flera månader och även fast det mesta var klappat och klart innan semestern är det alltid några småsaker som dyker upp dagarna innan.

Fördelen med en hektisk första-vecka-efter-semestern? Tiden flyger iväg. Hade jag suttit och rullat tummarna första veckan på kontoret efter ledighet hade jag bara fått ångest och tyckt att ”jag kunde ju lika gärna varit ledig”. Men nu när jag har fullt upp känns det liksom så otroligt mycket lättare att vara tillbaka till 08.00-17.00, måndag-fredag. Jag har ett syfte, ett mål och en mening med att vara på kontoret. Och då flyger tiden iväg och timmarna blir både effektiva och roliga.

 

Så ja, även om jag kastades rakt in i hetluften och börjar första arbetsveckan med 12 hektiska arbetsdagar i rad känns det ändå bra. För när man jobbat med något i ungefär 1 års tid och ser säcken knytas ihop så uppstår någon slags känsla av oerhörd tillfredsställelse.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *