La Molienda.

 
 
mallorca-018

mallorca-015

mallorca-017

mallorca-025

mallorca-020

mallorca-016

mallorca-023

mallorca-019

mallorca-021

mallorca-024

mallorca-022

 
 

Igår åkte vi in till centrum för frukost på uteservering och spanande på folk. Hade tagit sikte på La Molienda som jag hört mycket gott om och höll tummarna för att det skulle motsvara förväntningarna. Och vi klev in i det charmiga lilla cafét och möttes av vänlig personal och en härlig frukostmeny. Beställde in gröt, pocherat ägg på surdegssmörgås, yoghurt på soya med hemgjord sylt och blandade frön samt cappuccinos. Allt ekologiskt och veganskt i den mån det gick. Hur det smakade? Magiskt! Denna typ av café är precis i min stil. Genuint, avslappnat och med bara naturliga råvaror och ett kärleksfullt tillagningssätt.

Vi satt på uteserveringen länge och åt, drack det makalöst goda kaffet och planerade dagen. La Molienda alltså – ett hett tips om du vill äta god frukost eller bara dricka en kopp riktigt gott kaffe på din semester i Palma.

 

Nu? Nu har vi precis vaknat och ska ner och äta frukost på hotellet. Sedan ska vi hämta ut vår hyrbil och ta sikte på Valdemossa, Deià och Sollér. Roadtrip med mina tjejer alltså – så himla härligt!

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “La Molienda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg